Hitta Svenska Bloggar
Matbloggar

Linnéas Skafferi – En matblogg om vardagsmat

Matbloggen Linneas Skafferi

Linnéa skriver recept inom matlagning och bakning

Linnéas Skafferi har varit aktiv sedan 2007 och det har varit ett sätt för henne att samla sina tankar kring olika recept och matlagning. Med en gedigen historia har hon byggt upp vad som idag är ansedd som en av Sveriges bästa matbloggar.

Linnéa skriver själv att man på hennes blogg kan hitta: Allt från mormors kolakakor, till enkel vardagsmat, hälsosamma smoothies och goda frukostrecept.

Linnéa har även givit ut en bok “Gott att ge bort- ätbara presenter från Linnéas Skafferi” som du absolut borde kolla in om du är på jakt efter en ny bok inom matlagning. Under 2016 utsågs Linnéas Skafferi även till vinnare av “Det stora matbloggspriset” som delades ut i samband med Food & Wine-mässan i Stockholm.

Inspiration från lantlivet

Linnéa och hennes familj har valt att flytta ut på landet till ett rött hus med vita knutar vilket kan vara en stor inspiration när du vill laga mat då grunden i matlagning utgår från just det lantliga livet. Hon har även blivit en väldigt duktig fotograf och är en expert på när det handlar om hur man tar bra matbilder. Missa heller inte att följa henne på Instagram.

BESÖK BLOGGEN

7

Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *